Profil

Min Profil:

Mit navn er Michael Larsen. Jeg er født 12. december 1961 i København.

Jeg har været ansat i Forsvaret siden 1978, og har sideløbende med dette altid beskæftiget mig med andre ting, hvor jeg har haft kontakt med andre mennesker.

Jeg har boet i Norge i 3 år, og i Tyskland i 7 år, hvor jeg også har haft klinik.

I 2005 startede jeg med at uddanne mig til Kranio Sakral Terapeut ved Stanley Rosenberg institut, hvor jeg har taget hele min uddannelse inden for kropsterapi. Jeg er RAB godkendt i Kraniosakralterapi i Foreningen af Kraniosakral- og Kropsterapeuter. RAB godkendelsen er en garanti for min uddannelse, og giver mine kunder en sikkerhed for min behandling. Se mere om RAB godkendelse under mine links.

Ud over Kranio sakral Terapi, har jeg uddannet mig i Rosenberg-teknik® bindevævsmassage.                                                                              Jeg har taget overbyggende uddannelse i Nakke- og piskesmæld, behandling af både spædbørn og større børn samt nakkesmerter og hovedpine/migræne ved Benjamin Shield (USA).

Ud over min uddannelse i kropsterapi, har jeg taget flere spirituelle kurser på Arthur Findlay college i England. På trods af, at der ikke er noget spirituelt islæt i en kropsbehandling, arbejder jeg ud fra en hollistisk filosofi om, at sjælen og hele kroppen hænger sammen - skelet og muskelsystem, nervesystem samt indre organer og hormonsystemet.                         

Min indgang til behandlingen er, at en ubalance i én del af kroppen kan skabe, eller være skabt af, en ubalance et andet sted i kroppen. Ved at behandle ubalancer, giver jeg kroppen optimale betingelser for at genskabe sin egen balance.

Jeg er formand i Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark (se foreningen under Links)

Body-support © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

Body-Support