Bindevævs massage

Når man normalt tænker på massage, tænker man oftest på at løsne spændte, stive og ømme muskler samt at løsne leddene for at forbedre bevægelser. Ideen med at massere bindevæv er således en helt ny tankegang - faktisk er der mange mennesker, som slet ikke er sikkre på hvad bindevæv egentlig er.

Kroppens bindevæv udgør mere end 50% af kroppens vægt og indeholder en ikke ubetydelig del af nervetråde. Når man arbejder på bindevævet, arbejder man således også på muskulaturen samt nervesystemet. Rosenberg Teknikken® arbejder meget i dybden, og behandlingsformen har derved en fantastisk dybdegående effekt samt en længerevarende virkning.

Teknikken anvendes forskellige steder på kroppen, hvor man går ind og bearbejder kroppens triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer, og ’’akupunkturstriber’’. Den bygger på den sidste nye forskning i vestlig biokemi, biofysik og mikroanatomi, kombineret med en unik model af bindevævsopbygning i det 5000 år gamle kinesiske akupunktursystem.

Rosenberg Teknik® kan ud over at afspænde bindevæv og muskler afhjælpe mange gener, f.eks i forbindelse med arvæv efter en operation. Den kan give en bedre kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øge kroppens flexibiliet, forbedre vejrtrækning og give en dejlig fornemmelse af velbehag.

Klienten udfører normalt nogle enkle test, for at lokalisere spændinger. Klienten ligger herefter på en briks iført løst tøj/undertøj og evt. et tæppe, og der afdækkes kun den del af kroppen, der behandles. Behandlingen opleves meget afslappende og afspændende.

Body-support © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

Rosenberg Teknik® - Bindevævsmassage er en blid, behagelig og specifik behandlingsmetode, der er effektiv til at rette kroppen op. Teknikken gør det muligt at arbejde dybt i kroppen med et meget let tryk, hvilket gør det lettere for terapeuten og mere behageligt for klienten.

Bindevævs massage, Rosenberg-teknik®